RESTAURANGVECKAN KOMMER HEM TILL DIG

FRI HEMKÖRNING I HELA BORÅS KOMMUN

INFORMATION TILL DIG SOM BESTÄLLT UNDER RESTAURANGVECKAN

Under 22-26 februari kommer du som har beställt mat att få din beställning hemkörd med tillagad mat av stans restauranger. Tack för att du är med och bidrar till Restaurangveckan – jubileumsåret 2021! Borås City och restaurangerna i stan är väldigt glada och tacksamma att ni är med och gör detta möjligt.

Datum för leveranser: maten levereras din valda dag, se vilken dag i ditt mail från oss.
Tid för leverans: leverans av påsarna sker mellan kl 17-19 (exakt tid kan tyvärr inte anges då vi har många beställningar varje dag)
Maten: levereras kall med enkla instruktioner från kocken om hur du tillagar och värmer på det sista

VANLIGA FRÅGOR:

Jag har inte fått något mail från Zipadoo vid beställning?
Kontakta Zipadoo via info@zipadoo.se

Jag har inte beställt, kan jag göra det nu?
Tyvärr inte, bokningarna för Restaurangveckan har stängt för denna gång, men kontakta gärna den restaurang du är intresserad av så kan de svara på frågor om avhämtning eller om er erbjuder sittningar under veckan. Uppgifter till restaurangerna hittar du nedan.

Jag vill ändra i min beställning, går det?
Beställningarna är skickade till restaurangerna och vissa är svåra att ändra men kontakta info@zipadoo.se så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa dig.

Jag vill ha maten levererad en specifik tid, hur gör jag?
Tyvärr kommer vi inte erbjuda en specifik tid då vi har otroligt många hungriga boråsare denna vecka men leveranserna sker kl 17-19.

Jag har nu fått min mat levererad men det stämmer inte med min beställning.
Vad tråkigt, vi ber om ursäkt för det. Kontakta den restaurang ni har beställt från så hjälper de dig vidare, kontaktuppgifter nedan.

Jag kommer inte ihåg vad jag beställt!
Kolla i ditt mail från oss som du fick när du genomförde din order, där framgår restaurang, meny samt vald dag.

Jag har en annan fråga!
Kontakta info@zipadoo.se så hjälper vi dig vidare.

Jag är så laddad för Restaurangveckan, vad kan jag göra mer?
Kul! Det är vi med och ser fram emot att följa era hemmaupplevelser i våra sociala kanaler. Lägg gärna upp bilder under #restaurangveckan 2021 så skapar vi en riktig jubileumsstämning i hela Borås kommun.

Restauranger:

Babbel                                            033-133132                                   https://babbelrestaurang.com/
Balthazar                                       033-7221177                                 https://balthazar.se/
Cyrano                                            033-104050                                   https://www.cyrano.se/restaurang/cyrano-boras
La Copita                                       033-129018                                   https://www.lacopita.se/
Oliven                                             033-101065                                   https://www.restaurangoliven.com/
Orangeriet                                    033-108801                                   https://www.orangerietiboras.se/sv/
Sagateatern                                 033-122022                                   http://www.sagateatern.se/
The Townhouse                         033-3236313                                 https://thetownhouse.se/
Vinci                                                033-103200                                   https://www.vincivinci.se/


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

För 225 kr får du förrätt och varmrätt från valfri restaurang, bara att värma på med enkla instruktioner från kocken. Som en start på jubileumsåret där Borås fyller 400 år bjuder vi dessutom på fri frakt inom hela Borås Kommun under Restaurangveckan 2021.

Nio restauranger kommer att medverka under årets Restaurangvecka och alla i Borås kommun kommer enkelt kunna förboka sina påsar här. Det finns ett begränsat antal leveranser, så boka redan idag!

Påsarna kommer sedan köras ut önskad leveransdag under Restaurangveckan och sedan är det bara för mottagaren att värma på maten enligt medskickad instruktion från restaurangen.

Välkommen att njuta av Restaurangveckan 2021.

 

Förboka din påse:
10 februari – 18 februari

Pris:
Förrätt och varmrätt 225kr/person. Fraktfritt till alla inom Borås kommun.

Datum för restaurangveckan:
22 februari – 26 februari

Tid för leverans:
Leverans av påsarna sker mellan 17–19 önskad leveransdag